Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Επικοινωνία με κάτοικο της Κινέτας. Από ποια είδη έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή.


Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι της Αίγινας εξέφρασαν την επιθυμία τους, να βοηθήσουν τους κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν και συνεχίζουν να πλήττονται από την φωτιά. Σήμερα το απόγευμα το ραδιόφωνο του Aegina Portal και η Μαρία Μαλτέζου, επικοινώνησαν με μία από τους κατοίκους της Κινέτας, που είδαν χθες το βράδυ το σπίτι τους και τα υπάρχοντά τους να καίγονται. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κυρία Μαργαρίτα Πρίφτη.





Η κυρία Μαργαρίτα Πρίφτη είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βενίστρες και από χθες το βράδυ βιώνει την δυστυχία και τον φόβο. "Οι επόμενες ώρες μας βρίσκουν μες στην δυστυχία, μέσα στον καπνό και μες στα αποκαΐδια. Έχουμε περισσότερα από διακόσια σπίτια καμένα ολοσχερώς. Οι κάτοικοι έμειναν χωρίς δεύτερο ρούχο, μόνοι στις θάλασσες. Οι φωτιά αναζωπυρώνεται τώρα, τα πυροσβεστικά από πάνω μας τρέχουν και δεν μπορούν να σβήσουν. Υπάρχει ένα χάος, ένας πανικός. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, άνθρωποι που δεν το έχουν ζήσει και εύχομαι να μην το ζήσουνε ποτέ. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε" είπε η κυρία Πρίφτη.

Οι κάτοικοι της Αίγινας έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής. Με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε και τι ακριβώς χρειάζεστε; Ήταν η ερώτηση της Μαρίας Μαλτέζου. "Ευχαριστώ πάρα πολύ τους κατοίκους της Αίγινας, γιατί η Αίγινα είναι ένα κομμάτι μου. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ρούχα και ιματισμό. Δεν έχουμε ρούχο να φορέσουμε, από παιδάκια μέχρι ηλικιωμένοι".
Είδη ένδυσης για όλες τις ηλικίες, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες, είναι αυτά που χρειάζονται άμεσα. Επίσης, νερά και τρόφιμα.

"Ευχαριστούμε όλη την Ελλάδα, συνέχεια παίρνουν τηλέφωνο να μας στείλουν βοήθεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Όπως και εσάς εκεί στην Αίγινα", είπε η κυρία Πρίφτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png