Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις αθλητικές διοργανώσεις του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Με πολλές και σημαντικές επιτυχίες και συμμετοχές, συνεχίζει την φθινοπωρινή περίοδο στο στίβο ο Ο.Α.Κ. Αίγινας. Έτσι, μετά την διοργάνωση του αγώνα Αγία Μαρίνα Races, διοργανώθηκε στο γήπεδο της Αίγινας ο πρώτος αγώνας στίβου με τους νεαρούς αθλητές από τα σωματεία Αμεινίας ο Παλληνεύς, Δίας Αχαρνών, Σεδάς Περάματος, ΣΚΑ Χολαργού και Άθλος Κερατσινίου. Ήταν ο πρώτος αγώνας στίβου μετά την ανακατασκευή του γηπέδου και τοποθέτηση του ελαστικού ταρτάν και ο Βασίλης Ζαμπέλης, που μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal και σαφώς ένας αγώνας που έδωσε την απαιτούμενη εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων αγώνων. Ο Βασίλης Ζαμπέλης έκανε λόγο για άρτια διοργάνωση και εξήγησε ότι οι μελλοντικοί αγώνες θα είναι ανοιχτοί σε όλα τα σωματεία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στους αγώνες αντοχής, σήμερα αγωνίζεται στο μαραθώνιο του Άμστερνταμ ο αθλητής Ο.Α.Κ. Αίγινας Αλέξανδρος Ράπτης με στόχο το ατομικό ρεκόρ. Επίσης, την πρώτη θέση κατέλαβε ο αθλητής του συλλόγου Καρούτζος Παναγιώτης στον ημιμαραθώνιο Καλαμάτας τερματίζοντας σε χρόνο 1ώρα 14'. Ο Βασίλης Ζαμπέλης ευχήθηκε στον αθλητή του συλλόγου ένα καλό αποτέλεσμα στον μαραθώνιο της Φρανκφούρτης στο οποίο θα πάρει μέρος στις 28 Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση ευχαρίστησε τους χορηγούς του Ο.Α.Κ. Αίγινας και την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, αλλά και το Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού, τον κύριο Σωκράτη Δούκα και το ΕΚΑΒ, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας και του προσκόπους της Αίγινας για το Αγία Μαρίνα Races και τον ιατρό κύριο Κώστα Κανελλά για τους αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο στάδιο Αίγινας με τη συμμετοχή 300 παιδιών από πέντε συλλόγους.