Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

"Μαίρη Christmas". Ένα βιβλίο του Γιώργου Μπήτρου για τις γιορτές.


Λαογραφικές συνήθειες, ζεστές καθημερινές στιγμές "τυλιγμένες" με την μαγεία των γιορτών, ένας τρόπος ζωής που ανήκει πια στο παρελθόν, αλλά η θύμησή του γεμίζει με χαρά την ψυχή τούτες τις ημέρες και μαζί με τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ιδιαιτερότητές τους, αποτελούν τα κύρια στοιχεία των διηγημάτων του Γιώργου Μπήτρου, που παρουσιάζονται στο νέο του βιβλίο με τίτλο: "Μαίρη Christmas".

Πρόκειται για έξι χριστουγεννιάτικα διηγήματα που έχουν κυκλοφορήσει ως αυτόνομες εκδόσεις τα προηγούμενα χρόνια (από το 2006 έως το 2014) και αναφέρονται σε ιστορίες από τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων και η δράση τους εξελίσσεται στην Αίγινα, στον Πειραιά, στην Αθήνα, στη Νάξο, στην Αμοργό.

Ο Γιώργος Μπήτρος μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal παρουσίαζοντας το νέο βιβλίο, το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί πίνακας, που παραχώρησε ειδικά για την έκδοση αυτή η εικαστικός Ιωάννα Καφίδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png