Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο συγγραφέας π. Εμμανουήλ Γιαννούλης για το ιστορικό γεγονός της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.


Με την ευκαιρία του εορτασμού στις 26 Ιανουαρίου, της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, το Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα το πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού της Αίγινας, συγγραφέα και ερευνητή της Καποδιστριακής περιόδου. Ο π. Εμμανουήλ Γιαννούλης παρουσίασε τα ιστορικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, με φόντο τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες της εποχής.

Διάβασε επίσης αποσπάσματα από το βιβλίο του ένα "Ταξίδι στην ιστορία - Αίγινα - Μεγάλη Εκκλησία - Καποδίστριας - Αρχή Νεοελληνικού Κράτους", που περιλαμβάνει σπάνιο υλικό και τεκμηριωμένα αποτελέσματα της έρευνας σημαντικών ιστορικών γεγονότων με επίκεντρο την Αίγινα και τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png