Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός για την ενημερωτική εκδήλωση, που θα γίνει την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.


Τον κύριο Παναγιώτη Πατσακιό, συντονιστή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Αίγινα, μετά τον Ιούλιο του 2017.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Το θέμα της εκδήλωσης είναι: "Η αναπτυξιακή συνεισφορά του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στο μέλλον των νησιών", μία εκδήλωση που όπως εξήγησε ο κύριος Πατσακιός οι πολίτες και οι επιχειρηματίες θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους προς τον κύριο Σαντορινιό. Μάλιστα, ήδη έχει ετοιμαστεί μία λίστα με περισσότερες από 100 ερωτήσεις.

Το μέτρο αφορά άμεσα τους κατοίκους της Αίγινας, καθώς μέσω του συστήματος στην πλατφόρμα www.metaforikoisodynamo.gr επιστρέφονται χρήματα στον λογαριασμό των δικαιούχων, σε όσους διαθέτουν Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο κύριος Πατσακιός στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, από την αρχή του έτους έχουν κάνει χρήση του μέτρου περισσότεροι από 1.600 κάτοικοι της Αίγινας. Για μία απλή μετάβαση που έχει κόστος 8.90 ευρώ, το σύστημα επιστρέφει μέσω του λογαριασμού που έχει δηλώσει ο δικαιούχος 5.60 ευρώ, ενώ για το ιπτάμενο η επιστροφή είναι ακόμη μεγαλύτερη δηλαδή 11.80 ευρώ. Το κοστολόγιο, βάσει του μέτρου, για μία απλή μετάβαση είναι 3.20 ευρώ, το ίδιο και στην επιστροφή.

Ο κύριος Παναγιώτης Πατσακιός ζήτησε από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Αίγινας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της Δευτέρας και να υποβάλλουν ερωτήσεις στον αναπληρωτή Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Νεκτάριο Σαντορινιό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png