Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Με σημαντικές επιτυχίες ξεκίνησε η χρονιά για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας. Διακρίσεις Ρανσόν και Καρούτζου.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Ζαμπέλης, με την ευκαιρία δύο σημαντικών διακρίσεων για τον ΟΑΚΑ. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου , που έγινε στα Τρίκαλα , ο αθλητής Καρούτζος Παναγιώτης κατέλαβε την 11η θέση. Μια διάκριση για τον αθλητή που φέτος έχει μεγάλη βελτίωση και πλέον είναι στους καλύτερους δρομείς αντοχής στην Ελλάδα.  Ο αγώνας έγινε με πολύ δύσκολες συνθήκες , πολύ κρύο και χιόνι, αλλά δεν επηρέασε τον Καρούτζο, που πήρε την 11η θέση στα 10.000 μέτρα ανδρών με χρόνο 32'26''. Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του ΟΑΚΑ ήταν και ο νικητής στα 5000 μέτρα του ''Ιωάννη Καποδίστρια''. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Θα ακολουθήσει λίγη ξεκούραση και μετά η προετοιμασία για τους αγώνες του ανοικτού στίβου, με αρχή το διασυλλογικό πρωτάθλημα τον προσεχή Απρίλιο. Ρεκόρ έκανε με 35'01'' στον ίδιο αγώνα ο Ράπτης Αλέξανδρος και κατετάγη στην 46η θέση. Φέτος ο αθλητής του ΟΑΚΑ κάνει ρεκόρ όπου και αν τρέχει ( έκανε και 2.41' στον μαραθώνιο). Επόμενος αγώνας για τον Αλέξανδρο θα είναι ο μαραθώνιος της θεσσαλονίκης , τον Απρίλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου πραγματοποίησε ο Ρανσόν Αλέξης. Ο αθλητής του ΟΑΚΑ αγωνίστηκε στο έπταθλο και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Η παρουσία του στον αγώνα ήταν εξαιρετική και αν δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας πριν τον αγώνα , θα είχε πάει ακόμα καλύτερα. Η επίδοση ήταν 4.457 βαθμούς και η επιδόσεις του στα αγωνίσματα 7''.40 στα 60 μέτρα , 6.28 μήκος , 11.79 σφαίρα , 1.74 ύψος , 9''.22 60μ εμπόδια , 3.90 επί κοντό και 3'06'' στα 1.000 μέτρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png