Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Έκκληση για κλαδέματα και ογκώδη, έκαναν ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο υπεύθυνος καθαριότητας κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος.


Τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη και τον υπεύθυνο καθαριότητας κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο φιλοξένησε σήμερα το Aegina Portal, καθώς θέλησαν να κάνουν έκκληση προς τους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και τους παραθεριστές που θα έρθουν στο νησί τις επόμενες ημέρες, για να μην πετούν ογκώδη και κλαδέματα, καθώς το φαινόμενο έχει πάρει και πάλι διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο κύριος Μούρτζης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία Καθαριότητας από την έλλειψη προσωπικού, την έλλειψη ελεγκτικού μηχανισμού για την εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου, καθώς και τις ελλείψεις σε εξοπλισμό. Ενώ έκανε αναφορά στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να απομακρυνθούν τα ογκώδη και τα κλαδέματα από τον ΣΜΑ της Σκοτεινής και να μετατραπεί σε ένα "πράσινο σημείο".

Ο κύριος Δημητρόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αίγινας το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζοντά την οξυμένη. Έκανε αναφορά σε καθημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται και στις μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων που πετιούνται, χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα των κλαδεμάτων ως "Λερναία Ύδρα".

Ζήτησε από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2297320063 7:00 έως 14:00 και 2297025561 και 2297025753 5:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, προκειμένου να κλείνουν ραντεβού για ογκώδη αντικείμενα και στρώματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png