Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις πρόσφατες επιτυχίες του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Ο Σπύρος Λογοθέτης στο Marathon Des Sables.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα ο Βασίλης Ζαμπέλης, για τις πρόσφατες επιτυχίες και συμμετοχές του σωματείου σε αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και για την μεγάλη συμμετοχή του Σπύρου Λογεθέτη τον Απρίλιο στον Marathon Des Sables, όπου προπονητής του είναι ο ίδιος. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες στον κόσμο.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με τα παράλληλα αγωνίσματα του με καιρό που θύμιζε καλοκαίρι. Ο ΟΑΚ Αίγινας, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, συμμετείχε με τους αθλητές του σε όλα τα αγωνίσματα κατακτώντας και μία θέση στο βάθρο με τον Παναγιώτη Καρούτζο που τερμάτισε 2ος στον αγώνα των 5χλμ με χρόνο 16'12. Στα 5χλμ έτρεξαν και οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες του ΟΑΚΑ : Μαργαρίτης Κωνσταντίνος με χρόνο 22'52, Χρυσοχόου Ευγενία με 28'57, Ελ-χοντάρι Ιωσήφ με 40'54'', Ανθή Λυκούδη 41'01, και η τριάδα που τερμάτισε παρέα τον αγώνα Κάτσα Φωτεινή, Χαλδαιάκη Παναγιώτα και Παπαδοπούλου Άννα σε χρόνο 46'39.

Στα 3χλμ ο Γιαννούλης Γιώργος ήρθε 5ος με χρόνο 9'32 και ακολούθησαν η Χαρά Λάλιζα με 14'56, Σπανού Γεωργία με 17'29, Σπανού Μαρία 17'39 και Τζίμα Αρσινόη με 22'41. Στον ημιμαραθώνιο είχαμε τον Μολφέτα Νίκο που τερμάτησε σε χρόνο 1 ώρα και 49'.Τέλος να αναφέρουμε και τους μικρούς αθλητές που τρέξανε στον παιδικό αγώνα του 1χλμ Ζαμπέλης Αντώνης, Παναγιώτης Δημόπουλος, Σταθάκη Νεκταρία και Λορέντζου Λυδία.

Επίσης, στην τελική ευθεία ο Λογοθέτης Σπύρος για τον πιο δύσκολο αγώνα τον Marathon Des Sables. Ο Σπύρος θα αναχωρήσει στις 4 Απριλίου για Μαρόκο και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα ξεκινήσει των αγώνα στις 7 Απριλίου. Όσο αφορά την φυσική του κατάσταση είναι πάρα πολύ καλά, η προετοιμασία του δεν είχε απρόοπτα και τώρα το βάρος πέφτει στην πνευματική και ψυχική προετοιμασία , που ίσως να παίξει και τον σημαντικότερο ρόλο στον αγώνα αυτό. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Δυτική Σαχάρα του Μαρόκο σε ένα από τα πιο αφιλόξενα τοπία στον πλανήτη. Ο σκοπός της συμμετοχής του Σπύρου στον αγώνα είναι η στήριξη του ιδρύματος "Hope for Children".

Παράλληλα την 1η και 3η θέση πήρε ο Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2-3 Μαρτίου. Η Γαβαλάκη Πόπη πρώην Βαλκανιονίκης στο βάδην και νυν προπονήτρια του συλλόγου συμμετείχε στον αγώνα 3.000μ βάδην κατακτώντας την 1η θέση με χρόνο 16'15'' ο οποίος αποτελεί και βαλκανικό ρεκόρ. Επόμενος στόχος της μία θέση στο βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τορούν στην Πολωνία στις 24-30 Μαρτίου.Η Τζίμα Βασιλική αθλήτρια του συλλόγου στην πρώτη της εμφάνιση σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα κλειστού στίβου κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα των 3.000μ με χρόνο 11'56''.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png