Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η εκπομπή των εκλογικών αποτελεσμάτων, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal με τον Σαράντη Ευσταθόπουλο.

 
Μεγάλο ενδιαφέρον σημείωσε για μία ακόμη φορά η εκπομπή των εκλογικών αποτελεσμάτων στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, που ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα λίγη ώρα αφού έκλεισαν οι κάλπες. Κατά την διάρκεια της εκπομπής και ενώ η ροή των αποτελεσμάτων βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Σαράντης Ευσταθόπουλος παρουσίασε πολύ χρήσιμα στοιχεία για την εκλογική αναμέτρηση και τις πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα, την αποχή και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Την ίδια ώρα ο Σταύρος Ρωπαΐτης μετέδιδε το ρεπορτάζ από τα δύο γραφεία των δημοτικών συνδυασμών και τα νεώτερα της εκλογικής αναμέτρησης, με συνεντεύξεις και σχόλια με ζωντανές συνδέσεις από το κέντρο του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.  Αποσπάσματα από την εκπομπή της βραδιάς του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Αίγινα.



Και αυτή τη φορά η δημοσιογραφική ομάδα του Aegina Portal κάλυψε με γρήγορη ροή την μετάδοση των αποτελεσμάτων. Σε αυτή συμμετείχαν η Νατάσα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Ρωπαΐτη, η Μαριά Μαλτέζου, η Χρύσα Θεολόγου και η Ανθή Τζίτζη.
 
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον έγκριτο νομικό κύριο Γιώργο Τσατήρη για τις πολύτιμες νομικές συμβουλές του, στον σχεδιασμό της παρουσίασης της προεκλογικής περιόδου από το Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png