Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες του OAKA.


Πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι ο O.A.K. Αίγινας. Με την ευκαιρία της γιορτής λήξης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για το Summer Camp που γίνεται για πρώτη φορά και απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων, αλλά και για τον 2ο αγώνα με την επωνυμία "Αγία Μαρίνα Races" που θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην Αγία Μαρίνα.

Νωρίτερα, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα "Ζεύξεια 2019" στο στάδιο της Αίγινας. Εκεί ο Όμιλος Διαχρονικών Αθλητών Στίβου Αθηνών, σε συνεργασία με τον αθλητικό σωματείο ΟΑΚ Αίγινας και τον Πανελλήνιο Γυμναστικό σύλλογο, θα υλοποιήσει μία διοργάνωση, που σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η μοναδική στον κόσμο που μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές επίσημοι, ανεξάρτητοι και βετεράνοι όλων των ηλικιών με γνώμονα αξιολόγησης τον πίνακα μετατροπής ηλικιών και επιδόσεων από την World Master Athletics της IAAF. Οι επιδόσεις θα είναι επίσημες, αφού θα υπάρχουν επίσημοι κριτές στίβου. Θα υπάρχει ηλεκτρονική (με chip) χρονομέτρηση και ταυτόχρονα χρονόμετρο χειρός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png