Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για την έναρξη των προπονήσεων του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Με την ευκαιρία της έναρξης των προπονήσεων αρχικά για την αγωνιστική ομάδα στις 26 Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου για τους υπόλοιπους αθλητές, ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για το ωρολόγιο πρόγραμμα της νέας προπονητικής χρονιάς. Ο Βασίλης Ζαμπέλης είπε μεταξύ άλλων ότι: "Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του ΟΑΚ Αίγινας δεν σταματάνε γιατί έχουμε αθλητές μαραθωνοδρόμους και υπέρ μαραθωνοδρόμους με υποχρεώσεις όλο το χρόνο, παρόλο αυτά στις αρχές του Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο ορίζουμε την αρχή της νέας σεζόν γιατί το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών μας αυτό τον μήνα επανέρχεται στην δράση μετά την ξεκούραση του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.



Μετά από μια χρονιά γεμάτη από αθλητικά γεγονότα που ο κλασικός αθλητισμός πρόσφερε επιτυχίες , αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως την σωστή και επιστημονικά δομημένη ενασχόληση των μικρών αθλητών μας με τον στίβο , ερχόμαστε στην αρχή μιας νέας χρονιάς που θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Στις 26 Αυγούστου στις 19:30 καλούνται οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας να έρθουν στο στάδιο της Αίγινας για την πρώτη μας συνάντηση.

Τα παιδιά που αποτελούν τις ακαδημίες του συλλόγου μας και όσα παιδιά επιθυμούν να έρθουν κοντά στον αθλητισμό μέσα από το άθλημα του στίβου , μπορούν να έρθουν στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο στάδιο Αίγινας για την πρώτη μας συνάντηση . Οι ακαδημίες θα λειτουργούν ως εξής : Τρίτη και Πέμπτη 17:30 - 18:30 τα παιδιά από προ νήπιο και νήπιο Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 17:30 - 18:30 τα παιδιά από Α δημοτικού - Γ δημοτικού Δευτέρα -Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 18:30-19:30 τα παιδιά από Δ δημοτικού - ΣΤ δημοτικού Καθημερινά από τις 19:15 - 20:45 η αγωνιστική ομάδα Τα ωράρια αυτά το Χειμώνα θα αλλάξουν και θα αρχίζουν 30' λεπτά πιο νωρίς όλα τα τμήματα. Τα σαββατοκύριακα θα υπάρχουν αγώνες , προπονήσεις σε βουνό ή παραλία , πεζοπορίες κ.α.

Σύντομα θα ανακοινωθεί στο site μας όλο το πρόγραμμα αναλυτικά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο πρωταθλητής του δεκάθλου του συλλόγου μας Ρανσόν Αλέξιος τελείωσε τις σπουδές του και αναλαμβάνει προπονητικά καθήκοντα από φέτος στον ΟΑΚ Αίγινας.

Περιμένουμε τα επόμενα χρόνια να τελειώσουν την Γυμναστική Ακαδημία ο Ζαννής Λυκούρης η Μαρία Λαβούτα και η Γκαρή Βάνα , όλα παιδιά του συλλόγου μας , και να αναλάβουν και αυτοί με την σειρά τους προπονητικά καθήκοντα στον σύλλογο που τον υπηρέτησαν από την παιδική τους ηλικία ως αθλητές . Νοιώθουμε περήφανοι για αυτά που έχει προσφέρει ο σύλλογος μας στα 15 χρόνια της ζωής του και διπλά υπερήφανοι για τους αθλητές μας που διακρίνονται και στον αθλητικό τομέα αλλά κυρίως στον μαθητικό τομέα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png