Η Ντόρα Μπακοπούλου για τις δύο τελευταίες συναυλίες του 14ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.


Ένα καλοκαίρι γεμάτο από μουσική, χάρισε και φέτος στο νησί η Ντόρα Μπακοπούλου και το 14ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο συναυλίες που θα δοθούν σήμερα το βράδυ στην αυλή του Σωτήρα, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές και την μεγάλη συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη και την Έλλη Πασπαλά το Σάββατο 31 Αυγούστου στην παραλία της Αύρας.

Μάλιστα, η σημερινή συναυλία έχει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς σε αυτή θα λάβουν μέρος και μαθητές του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ. Το Aegina Portal είχε την ευκαιρία να ακούσει το μουσικό σύνολο την ώρα που έκανε πρόβα στο προαύλιο της Μητρόπολης και πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Για τις δύο συναυλίες με τις οποίες ολοκληρώνεται το φεστιβάλ, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal η Ντόρα Μπακοπούλου, που κάλεσε τους φίλους του φεστιβάλ να τις παρακολουθήσουν.

Σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου στην αυλή του Ναού του Σωτήρα.

Μουσικό σύνολο του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ και οι: Daniele Pilkington Scimone πιάνο, Χριστόφορος Πετρίδης βιολί, Μαρία Έλλη Πετρίδου βιολοντσέλο, θα παρουσιάσουν έργα των: Paganini, Sarasate, Schumann και Beethoven.

To Σάββατο 31 Αυγούστου στην παραλία της Αύρας η συναυλία έχει τίτλο: "Η θάλασσα. Ένα τραγούδι που δεν έχει τέλος".

Συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη και την Έλλη Πασπαλά.
Συμμετέχει η Κατερίνα Πολέμη (τραγούδι).
Μαζί τους, ο Τάκης Φαραζής (πιάνο).
και ο Ντέιβιντ Λιντς (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά).
 
Μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού τραγουδιού, αφιερωμένη στους "Γιατρούς του Κόσμου".