Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας για την δημιουργία μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ στην Αίγινα, την Πολιτική Προστασία και την Υγεία.


Τον ιατρό κ. Σωκράτη Δούκα φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, σε μία πρώτη αποτίμηση του πιλοτικού προγράμματος του ΕΚΑΒ, με την παρουσία μοτοσικλετιστών ταχείας ανταπόκρισης στην Αίγινα και ειδικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μία παρουσία, που χαρακτηρίστηκε από επιχειρησιακή ετοιμότητα, άμεση επέμβαση στο σημείο των συμβάντων, όπως μάλιστα καταγράφηκε στα μεγάλα συμβάντα και από το ρεπορτάζ του Aegina Portal την καλοκαιρινή περίοδο και έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού.

Η συζήτηση έγινε με φόντο ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, του τροχαίου μιας 68χρονης γυναίκας, κατοίκου της Αίγινας, στην οδό Καποδιστρίου, που κατέληξε σε θάνατο, αλλά και την αυξημένη επικινδυνότητα που έχει για τους μαθητές και τους διερχόμενους η Καποδιστρίου τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, όπως επισημαίνει τα τελευταία χρόνια με παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις επιτροπές που συμμετέχει.

Ο κ. Δούκας θα προτείνει σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την λειτουργία ενός μόνιμου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Αίγινα, με ασθενοφόρο και βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο. Επίσης, βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους εκείνους, που βοήθησαν στην περίοδο πιλοτικής λειτουργίας, προσφέροντας εθελοντικά υπηρεσίες η προϊόντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Δούκας τον Φεβρουάριο είχε εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το πιλοτικό πρόγραμμα των μοτοσικλετιστών του ΕΚΑΒ και τα τελευταία χρόνια αναφέρεται συχνά στην δημιουργία ενός μόνιμου σταθμού. Στην εκπομπή εξήγησε για ποιους λόγους οι συνθήκες είναι τώρα οι κατάλληλες.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν και τα αυτοδιοικητικά θέματα, καθώς ο κ. Δούκας σημείωσε ότι πρέπει να γίνονται πιο συχνά δημοτικά συμβούλια, καθώς εκκρεμούν πολλά θέματα, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις για τον σχεδιασμό της αντιδημαρχίας πολιτικής προστασίας και υγείας, που είχε προτείνει ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png