Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης για το ξεκίνημα του νέου συμβουλίου.


Τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκη, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, στον πλαίσιο των εκπομπών για την παρουσίαση των νέων προέδρων των Κοινοτήτων του νησιού και βέβαια των στόχων των νέων συμβουλίων, και των τρόπων που αυτά καλούνται να εργαστούν, μέσα σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο αυτοδιοικητικό περιβάλλον, όπως διαμορφώθηκε από το θεσμικό πλαίσιο του "Κλεισθένη" αρχικά και τις νομοθετικές ρυθμίσεις της "Κυβερνησιμότητας" στην συνέχεια.

Η συζήτηση κάλυψε σειρά θεμάτων, που αφορούν στην Κοινότητα Αίγινας και στις προσπάθειες που κάνει ο ίδιος και το συμβούλιο του, προκειμένου αυτή η προσπάθειά τους να είναι οργανωμένη και αποτελεσματική, στο πλαίσιο του γνωμοδοτικού χαρακτήρα του οργάνου, των σύνθετων αναγκών της Κοινότητας Αίγινας και των κορυφαίων θεμάτων που αντιμετωπίζει, ανάμεσα σε αυτά ζητήματα, που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png