Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Άρης Παύλος και η Αθηνά Πυρουνάκη, για το 9ο Χριστουγεννιάτικο Cheap Photo Art.

 
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Λαογραφικό Μουσείο, θα ξεκινήσει το 9ο Χριστουγεννιάτικο Cheap Photo Art, που διοργανώνει το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "O Καποδίστριας" σε συνεργασία με το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής". Είναι μία επιτυχημένη πρωτοβουλία, ένας καλλιτεχνικός θεσμός, που έχει ως στόχο από την μία να κάνει την φωτογραφική τέχνη προσιτή στο καθένα και από την άλλη να στηρίξει τον Σύλλογο Αίγινας Εθελοντής.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων, θα δοθούν στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής", ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν τρόφιμα όπως: λάδι,γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ντοματοχυμούς, ρύζι, δημητριακά για το πρωινό των παιδιών και είδη καθαρισμού, υγρό πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήσης και σαπούνια.
 
Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα τον Άρη Παύλο, υπεύθυνο του Φωτογραφικού Εργαστηρίου και την Αθηνά Πυρουνάκη από τον Σύλλογο Αίγινας Εθελοντής, οι οποίοι παρουσίασαν τα οφέλη για τις 160 οικογένειες που υποστηρίζει ο σύλλογος.
 
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν ως εκθέτες 23 φωτογράφοι με 75 έργα. Όλα τα φωτογραφικά έργα, φέτος έχουν το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα και θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν.
 
Μιλώντας ευχαρίστησαν τους φωτογράφους, που συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε αυτήν την πρωτοβουλία και τον δήμο Αίγινας, που παραχώρησε δωρεάν τον χώρο του Λαογραφικού.

Σημετέχουν οι φωτογράφοι:

Άρτεμις Λαβούτα , Δημήτρης Μοίρας, Θοδωρής  Ρόδης, Βασίλης Αρτίκος, Γιώργος Τσίγκας, Γεωργία Μανιμανάκη, Σαλώμη Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη, Ξανθή Γρυπαίου,Βιβή Κουτσούκου, Αννίτα Χαρτοφύλακα-Λεούση, Καλλιόπη Χαντζοπούλου, Γιώτα Στρωτού, Νίκος Πολέμης, Ασπασία Λεούση, Αλέξανδρος Κασσιμάκης, Ρούλα Μαρούδα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος,  Κωνσταντίνος Βατικιώτης,  Νίκος Μούρτζης, Δημήτρης Δρίσας, Henri-Paul Coulon  &  Άρης Παύλος.
 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
 
Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας
6 - 8 Δεκεμβρίου 2019
Παρασκευή 6 μ.μ. - 10 μ.μ.
Σάββατο & Κυριακή:10 π.μ. – 10 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png