Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η Ελένη Κουνελάκη για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την Επαγγελματική Ένωση και τα σχέδια του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού.


Δεν αποκλείεται όσοι περάσουν σήμερα Σάββατο, μετά τις 8 το βράδυ από την ψαραγορά να την δουν χιονισμένη! Ο Σύλλογος Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού, σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, διοργανώνει σήμερα Σάββατο μετά τις 7:30 το απόγευμα, στο πάρκο της ψαραγοράς, μία χριστουγεννιάτικη γιορτή που περιλαμβάνει εορταστική μουσική, ζεστό κρασί και λουκουμάδες με Αιγινήτικο μέλι και φιστίκι Αιγίνης, γιορτινή διάθεση και ίσως χιόνι!

Η κ. Ελένη Κουνελάκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal παρουσιάζοντας την γιορτινή βραδιά που διοργανώνουν σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση. Η κ. Κουνελάκη, παρουσίασε επίσης δράσεις που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος για την καινούργια χρονιά, όπως οι εκλογές και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου, η διοργάνωση του pasta party την παραμονή του 9ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας και η διοργάνωση ενός επιμορφωτικού σεμιναρίου με τίτλο "Upselling και Επικοινωνία", σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση.
 
Σε ερώτηση για το επόμενο Φεστιβάλ Φιστικιού, η κ. Κουνελάκη δήλωσε, ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει τις προτάσεις του μόλις του ζητηθεί. 
 
Μάλιστα, κάνοντας αναφορά στις χθεσινές δηλώσεις της προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Μαίρης Κουκούλη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, είπε ότι: "Έχουμε ξανασυνεργαστεί άψογα μαζί της, όταν ήταν πρόεδρος του φεστιβάλ και την επόμενη χρονιά αντιπρόεδρος και έχουμε κάνει ωραία πράγματα. Και με τον δήμαρχό μας έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ελπίζουμε και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τις προτάσεις μας μόλις μας ζητηθεί".
 
Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους θα βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση στην ψαραγορά και κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας στην γιορτή: "Σας περιμένουμε όλους να έρθετε, να περάσουμε μία όμορφη βραδιά και να ανταλλάξουμε ευχές!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png