Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πνευμονολόγος Δρ. Νικόλαος Πουλάκης μιλά για τον κορονοϊό και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

 
Τον πνευμονολόγο Δρ. Νικόλαο Πουλάκη, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, συνεχίζοντας τις εκπομπές που έχουν ως επίκεντρο την ενημέρωση για την προστασία των κατοίκων του νησιού από τον νέο κορονοϊό. Ο Δρ. Νικόλαος Πουλάκη, πνευμονολόγος - εντατικολόγος, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τέως συντονιστής - διευθυντής του ΓΝΝΘΑ "Σωτηρία" και διευθυντής της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Αναπνευστικού Συστήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας. Ο κ.  Πουλάκης συνταξιούχος σήμερα, έχει εκφράσει πολλές φορές την βούλησή του να βοηθήσει εθελοντικά την τοπική κοινωνία.

Ο ιατρός με απλό και κατανοητό τρόπο αναφέρθηκε τα χαρακτηριστικά του ιού, στους τρόπους που μεταδίδεται και παρουσίασε βήμα - βήμα τους τρόπους προφύλαξης από την πιθανότητα μετάδοσης του, αλλά και ειδικά ζητήματα όπως το μεγάλο θέμα του συγχρωτισμού στον εκκλησιασμό.

Επίσης, του τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιαίτερες διαδικασίες που απαιτούνται για μια νησιωτική περιοχή όπως είναι η Αίγινα, την πιθανή διακομιδή ενός κρούσματος, τις δυνατότητες που πρέπει να έχουν οι δομές υγείας της Αίγινας, της συμμετοχής των ιατρών του νησιού, την ενημέρωση των κατοίκων της Αίγινας, τον ρόλο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, αλλά και ειδικά θέματα όπως τα τουριστικά πλοία που επισκέπτονται την Αίγινα και μία σειρά από άλλα κρίσιμα ζητήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png