Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

The Brilliant School - Kapodistrias Project. Ένας διαγωνισμός με αντικείμενο τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

 
Μία ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη από το The Brilliant School της κ. Σταυρούλας Σώρρου. Πρόκειται για τον διαγωνισμό Kapodistrias Project, που θα διαρκέσει από τις 23/1/2021 έως 31/1/2021 και σε αυτό θα συμμετέχουν οι μαθητές του φροντιστηρίου. Οι ημερομηνίες δεν είναι καθόλου τυχαίες, καθώς ο διαγωνισμός θα εξελίσσεται την περίοδο της άφιξης και της ορκωμοσίας του πρώτου Κυβερνήτη, θέλοντας να τιμήσει την προσωπικότητα και το έργο του.

Περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες: τις συνεντεύξεις, την ζωγραφική και το βίντεο - μοντάζ, με αντικείμενο τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.
 
Μάλιστα, ως φόρο τιμής προς το σύστημα αλληλοδιδακτικής διδασκαλίας που εισήγαγε ο Ιωάννης Καποδίστριας, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του The Brilliant School θα παρουσιάσουν τα project τους στους αρχάριους μαθητές.
 
To Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα την κ. Σταυρούλα Σώρρου, που περιέγραψε το Kapodistrias Project, αναφέρθηκε στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του διαγωνισμού και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png