Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Φιλανθρωπικός αγώνας volley του Σαρωνικού για την οικονομική ενίσχυση της Αναστασίας.

1683463495836-stavros-ropaitis.jpg

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στο κλειστό γήπεδο volley του ΕΠΑΛ, οι αθλήτριες, η διοίκηση του τμήματος volley του Σαρωνικού και όσοι αγαπούν την ομάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα για την οικονομική ενίσχυση της Αναστασίας Κρούσσου, παλιάς αθλήτριας της ομάδας. 


Ο ενθουσιασμός γι' αυτή τη διοργάνωση είναι έκδηλος στους κόλπους της ομάδας volley του Σαρωνικού και όσους βρίσκονται κοντά σ' αυτή. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει μέρες πριν και την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, η αγωνιστική ομάδα της κατηγορίας Κ16 θα φιλοξενήσει στο κλειστό του ΕΠΑΛ,  το τμήμα των ενηλίκων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ομάδα volley του Σαρωνικού καλεί τους φιλάθλους του νησιού να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να προφέρουν για το σκοπό του, όποιο ποσό επιθυμούν στο κουτί που θα βρίσκεται εκεί. 

Για τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα και για τους λόγους που οδήγησαν στην διοργάνωσή του, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο ο Σταύρος Ρωπαΐτης, όχι ως υπεύθυνος των αθλητικών του Aegina Portal, αλλά με την ιδιότητά του ως υπευθύνου των αγωνιστικών τμημάτων volley του Σαρωνικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png