Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Γιώργος Μπήτρος παρουσιάζει το πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Δεκαέξι παραστάσεις που θα κάνουν αξέχαστες τις καλοκαιρινές βραδιές στο νησί.

1689938245738-bitros-00.jpg
Ξεκινά το Σαββάτο 22 Ιουλίου 2023, το πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που φέτος φιλοξενεί δεκαέξι παραστάσεις και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 22 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου 2023, στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου, δίπλα στο ιστορικό κτήριο του Κυβερνείου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού του νησιού, που τιμά το φεστιβάλ τόσα χρόνια με την παρουσία του. 


Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Γιώργος Μπήτρος, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, παρουσιάζοντας τις παραστάσεις του προγράμματος και τους συντελεστές τους. 

Στις παραστάσεις του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου θα εμφανιστούν πολλοί, αξιόλογοι και αγαπημένοι ηθοποιοί του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος έρχεται για δεύτερη φορά  στο Φεστιβάλ της Αίγινας,  οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν, Φωτεινή Φιλοσόφου, Νίκος Ορφανός, Γιώργος Ηλιόπουλος, Αντώνης Καλομοιράκης. Επίσης, το φεστιβάλ θα υποδεχθεί την Κατιάνα Μπαλανίκα, τον κ. Τάκη Χρυσικάκο, τον κ. Θανάση Βισκαδουράκη, τον κ. Αλέξανδρο Ρήγα. Κοντά σ' αυτούς και Αιγινήτες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Καλαμό, ο Βαγγέλης Πιτσιλός και η Νένα Τικοπούλου. Στις παραστάσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται και τρεις παιδικές παραστάσεις.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας και υποστηρίζεται από ομάδα εθελοντών. Στη διοργάνωση συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής με την χορηγία δύο θεατρικών παραστάσεων. Την αφίσα του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας φιλοτέχνησε ο αιγινήτης εικαστικός Ηλίας Kαπάνταης. Αντίστοιχα και τα προηγούμενα χρόνια οι αφίσες του φεστιβάλ φιλοξενούσαν έργα του Νεκτάριου Αποσπόρη, του Νίκου Καπάνταη, του Φραγκίσκου Κάππου, αλλά και του Γιάννη Μετζικώφ.

Οργανωτική Επιτροπή Φεστιβάλ: Μπήτρος Γεώργιος, Σελίνα Ζησιμάτου , Μαρία Θεοδωράκου , Άρτεμις Λαβούτα, Σοφία Πρωτονοταρίου, Μαίρη Σταυρίδου, Αγγελική Στουραΐτη, Νένα Τρικοπούλου, Μάρθα Χαρτοφύλακα και Παναγιώτης Χελιώτης.

Η ώρα έναρξης παραστάσεων είναι στις 21.15.

Προπώληση εισιτηρίων: "Κέντρο Τύπου" και "Λυχνάρι deco". Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από τους ίδιους τους θιάσους.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png