Παντοπωλείο Μούρτζης - Αίγινα

Φιστίκι - Ξηροί Καρποί, Τρόφιμα - Ποτά

Παντοπωλείο Μούρτζης - Αίγινα

Το 2001 ιδρύεται η οικογενειακή επιχείρηση ΜΟΥΡΤΖΗΣ απο την Νεκταρία και τον Παναγιώτη Μούρτζη με βασικό στόχο την προώθηση κυρίως της παραγωγής Φιστικιού από τις αυτόχθονες καλλιέργειες τους. Ο Παναγιώτης, κατά κύριο επάγγελμα γεωργός , ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία φιστικιού πάνω από 30 χρονιά, καθώς επίσης καλλιεργεί ελαιόδενδρα και αμπέλια.

Η Νεκταρία πάλι δημιουργεί με το μεράκι της τις πιο γλυκιές λιχουδιές από φιστίκι καθώς και αναδιπλώνει με περίσσια μαεστρία τις πτυχές της παραδοσιακής γλυκιάς κουζίνας. Πλέον τα παιδιά τους Γιώργος,Νίκος και Κατερίνα με τις νέες ιδέες και την τεχνογνωσία τους χαράζουν νέους δρόμους με γνώμονα το σεβασμό και την ανάδειξη του βασικού μας προϊόντος Φιστικιού, στηρίζοντας ταυτόχρονα Έλληνες παραγωγούς , προβάλλοντας με κάθε τρόπο της αξίες της ελληνικής γης.

Στόχος και μέλημά μας η διατήρηση της αυξημένης ποιότητας των προϊόντων καθώς και η συνεχιζόμενη παρουσίαση νέων γευστικών προτάσεων παραδοσιακής και αυθεντικής Αιγινήτικης κουζίνας.

Το φιστίκι μας προέρχεται κυρίως από τα κτήματα και τις καλλιέργειες της οικογένειας Μούρτζη . Το φιστίκι μας διακρίνεται για την πλούσια γεύση του ,αποτέλεσμα της σωστής και με σεβασμό καλλιέργειας και επεξεργασίας του. Στο κατάστημα μας θα το βρείτε είτε ψημένο με αλάτι , είτε ψημένο ανάλατο,είτε στην φυσική του μορφή.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε την ποιότητα του στα υψηλότερα επίπεδα, γι’αυτόν τον λόγο το ψήσιμο του φιστικιού γίνεται καθημερινά και σε ελεγχόμενες ποσότητες για την διασφάλιση της ποιότητας του. Όποιος επισκεφτεί το κατάστημα Μούρτζης ξεκινάει ένα ταξίδι στους δρόμους του φιστικιού όπου οι πρώτες ύλες απογειώνουν την αλμυρή, την γλυκιά και την πικάντικη γεύση του φιστικιου .

Τα τελευταία χρονιά γεννήθηκε και ωρίμασε στο κατάστημα μας ένα μικρό αλλά πλούσιο παντοπωλείο, η ύπαρξη του στηρίζεται στην αγάπη για το Ελληνικό προϊόν. Η αγάπη αυτή εύκολα συναντάται σε κάθε γωνιά του καταστήματος μας, σε κάθε ράφι. Στα ράφια του καταστήματος μας φιλοξενούνται εκατοντάδες Ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα τα οποία προέρχονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς, ενώσεις παραγωγών καθώς και μεμονωμένων παραγωγών.

Ιδιαίτερη στήριξη δείχνουμε στο Ελληνικό ποιοτικό κρασί και αυτό φαίνεται από την πλούσια συλλογή κρασιού. Καλή κουζίνα χωρίς αρώματα δεν γίνεται για αυτό και εμείς φέραμε κοντά σας πλούσια συλλογή μπαχαρικών με ονομασία προέλευσης. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάνω από 100 μπαχαρικά καθώς και διάφορα είδη αλατιού , όπως φυσικά και το ελληνικό αλάτι Μεσολογγίου. Τέλος θα βρείτε μεγάλη συλλογή δημητριακών καθώς και superfoods .

mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-
mourtzis-

Διεύθυνση

  • Street: Παναγιώτη Ηρειώτη 57
  • Postcode: 18010
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.