Μήνυμα υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχου Νήσων με τον Παύλο Χαϊκάλη κυρίας Ευδοκίας Παπαγγέλου.

Δελτίο Τύπου.
Ο συνδυασμός του Παύλου Χαϊκάλη «ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα στα νησιά όπου επιλέγει νέα πρόσωπα με διάθεση και αγάπη για τον τόπο τους για τη διεκδίκηση της περιφέρειας.

Ως υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να διεκδικήσω το καλύτερο για τα νησιά σύμφωνα με αυτό που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι.
Προτείνουμε Άμεση Δημοκρατία με Λαϊκές Συνελεύσεις για τα προβλήματα του κάθε νησιού όπου οι κάτοικοι σε συνεργασία με φορείς και την πολιτεία θα συζητούν, θα προτείνουν και θα αποφασίζουν για τον τόπο τους.

Διεκδικούμε την κατάργηση της Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έχει καπελώσει το αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο ώστε να επιστρέψουν οι αρμοδιότητες στην Περιφέρεια και να μπορούμε να αποφασίζουμε και να δρούμε προς όφελος των πολιτών.

Θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, να γυρίσουμε στον τόπο μας, να δημιουργήσουμε. Να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Να έχουμε νερό όλο το χρόνο, με μονάδες αφαλάτωσης σε κάθε νησί και να γίνουν έργα ανάπλασης που δε θα καταστρέφουν την γραφικότητα των νησιών μας.
Τα νησιά του Αργοσαρωνικού πρέπει να γίνουν τουριστικά κέντρα, όχι μόνο τους θερινούς μήνες αλλά ολόκληρο το χρόνο. Να τονώσουμε τον Θρησκευτικό, τον καταδυτικό αλλά και τον Αγροτικό τουρισμό. Να προβάλλουμε τα τοπικά προϊόντα και να διεκδικήσουμε τις επιχορηγήσεις ώστε να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση για εμπορική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο.

Να τιμήσουμε την Ιστορία μας προστατεύοντας και αναδεικνύοντας τους Αρχαιολογικούς μας χώρους. Να παραμείνουν στα χέρια του Ελληνικού λαού και να συνδεθούν τα ιστορικά σημεία όλης της Περιφέρειας.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΗΣΗ
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
-Γεννημένη τον Μάρτιο του 1985
-Μέλος πολύτεκνης οικογένειας
-Εκπαιδευτικός-Φιλόλογος
-Συγγραφέας-Διορθώτρια βιβλίων
-τ. Εκδότρια εφημερίδας εκπαιδευτικών θεμάτων
-Επιστημονικός Συνεργάτης ιδρυμάτων "ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΜΕΛΕΤΏΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" & "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"
-Μέλος ομάδων εθελοντισμού για ΑμεΑ