Βουλευτικές Εκλογές

Κανονικά εξελίσσεται η διαδικασία των βουλευτικών εκλογών στην Αίγινα.

Κανονικά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Αίγινα. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Βαγγέλη Δέδε, είπε ότι η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται κανονικά και χωρίς να έχουν εντοπιστεί προβλήματα, ενώ όπως σημείωσε βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Για την εξυπηρέτηση των δημοτών, από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα είναι ανοιχτά το κτίριο του δημαρχείου, το ΚΕΠ και οι υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας που εμπλέκονται με την εκλογική διαδικασία. Να υπενθυμίσουμε ότι η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται στις 7 το βράδυ.

Η ψηφοφορία γίνεται με δύο σταυρούς προτίμησης. Τα τηλέφωνα του Δήμου Αίγινας στα οποία όσοι επιθυμούν, μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν είναι: 2297320024 και 2297320023. Τέλος, πληροφορίες για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν, μπορούν να έχουν όσοι το επιθυμούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών όπου υπάρχουν στα Στοιχεία του Εκλογικού Σώματος των Ελλήνων Εκλογέων.

Από τις 8 το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal η εκπομπή Εκλογές 2015 θα παρουσίασει ειδήσεις και αποτελέσματά από τις εκλογές στην Αίγινα.