Βουλευτικές Εκλογές

Δελτίο Τύπου. Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών της Α' εκλογικής περιφέρειας Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Αίγινα.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της Α' Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων ,Θοδωρής Δρίτσας ,Κώστας Δουζίνας ,Ελένη Σταματάκη ,Μαρία Ρεπούση , Γιώργος Μπενέτος, Γρηγόρης Μαλτέζος και Γεωργία Γεννιά μαζί με μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας ,περιόδευσαν το Σάββατο και την Κυριακή ,στις περιοχές Αγία Μαρίνα, Πέρδικα,Μαραθώνα και Σουβάλα.
Συνομίλησαν με επαγγελματίες,κατοίκους αλλά και επισκέπτες,άκουσαν τα προβλήματα και απάντησαν σε απορίες.
Η περιοδεία της Κυριακής στην Σουβάλα ,διεκόπη λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή του παρατηρητηρίου της Κυψέλης .Οι υποψήφιοι βουλευτές έσπευσαν στο σημείο και ενημερώθηκαν από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μαρμάρινο ,υπεύθυνο για θέματα πολιτικής προστασίας,τους διοικητή του Λιμενικού Σώματος αξιωματικούς της Αστυνομίας αλλά και από κατοίκους της περιοχής.Ευτυχως χάριν στην έγκαιρη αντιμετώπιση η πυρκαγιά έσβησε άμεσα και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι ,ζώα και κατοικίες .
Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Μιράντα, για την φιλοξενία και τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου.
Εκτός από τους υποψηφίους βουλευτές, το παρών έδωσαν ο υποψήφιος Επικρατείας Χριστόφορος Παπαδόπουλος,  οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μαρμαρινός,Νίκος Οικονόμου και ο Δημοτικός σύμβουλος Παντελής Μεθενίτης.

Με εκτίμηση
Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας