Οι σταυροδοσίες των δημοτικών συνδυασμών της Αίγινας. [upd]Επεξεργασία αποτελεσμάτων: Σαράντης Ευσταθόπουλος. Πηγή: Aegina Portal. [upd] Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 16:22:29

Διαβάστε περισσότερα...


 
 

Οι συνολικοί σταυροί των υποψηφίων των 5 πρώτων σε ψήφους συνδυασμών. Στους πίνακες που βλέπετε, με κίτρινο χρώμα είναι σημειωμένα τα ονόματα και οι σταυροί των υποψηφίων που έχουν επιτύχει να εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο.

Τονίζεται ότι οι επικεφαλής των συνδυασμών που δεν εξέλεξαν δήμαρχο αλλά έχουν επιτύχει να καταλάβουν, τουλάχιστον, μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο, καταλαμβάνουν τη πρώτη ή την μοναδική θέση του συνδυασμού. Ως εκ τούτου, πρώτοι στην λίστα του κάθε συνδυασμού βρίσκονται οι επικεφαλής τους, οι οποίοι έχουν δίπλα τους σημειωμένο ως αριθμό σταυρών, τον συνολικό αριθμό των ψήφων του συνδυασμού τους, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σημειώνεται ότι για τους συνδυασμούς Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας και Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς, οι σταυροί των συνδυασμών τους δεν μπορούν να εξαχθούν αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης δεδομένων. Πρακτικά πάντως, ο μόνος που βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση είναι ο κύριος Ηλίας Παναγιώτης ως επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας.


Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα παρουσιάζονται όπως προκύπτουν από την ανεξάρτητη καταμέτρηση που έκανε το Aegina Portal, αλλά είναι πάντα υπό την αίρεση των επίσημων αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου.