Δελτίο Τύπου. Η βουλευτής Ά Πειραιά κ΄ Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου.

Δελτίο Τύπου.
Η βουλευτής Ά Πειραιά κ΄ Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στον Πανηγυρικό εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.
Στον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας σχηματίσθηκε λιτανευτική πομπή, οι αρχιερείς, οι επίσημοι, ο κλήρος και οι προσκυνητές κατήλθαν με αυτοκινητοπομπή στο κέντρο της Αίγινας, στην περιοχή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου και του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.


Η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Μούσα, μαζί με τους μαθητές των σχολείων του νησιού και την μπάντα κρουστών του τοπικού Συστήματος Ναυτοπροσκόπων προπορεύονταν όπως κάθε χρόνο, της μεγάλης θρησκευτικής πομπής. Ακολούθησε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος που και φέτος τίμησε το νησί και τον Άγιο Νεκτάριο. Ακολούθησε η εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, ο κλήρος και οι αρχιερείς, η ουρανιά με την Τιμία Κάρα.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png