Συνάντηση Γεωργίας Γεννιά με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Παυσανία Παπαγεωργίου. Ενημέρωση για το Ι.Ε.Κ. Αίγινας.

Γεωργία Γεννιά. Βουλετής Α΄ Πειραιά και Νήσων ΣΥΡΙΖΑ. Δελτίο Τύπου.
Η Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Παυσανία Παπαγεωργίου. Σκοπός της συνάντησης, η οποία και ορίστηκε με πρωτοβουλία της κας Γεννιά, ήταν να ενημερώσει η Βουλευτής τον αρμόδιο για θέματα των Ι.Ε.Κ. Γενικό Γραμματέα για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα, η κα Γεννιά μετά την επίσκεψή της στην Αίγινα και το τοπικό Ι.Ε.Κ. όπου και έλαβε γνώση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Διευθυντή του Ι.Ε.Κ., ενημέρωσε αμέσως τον κ. Παπαγεωργίου, επισημαίνοντάς του αρχικά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Αίγινα και εν συνεχεία την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων των Ι.Ε.Κ. στο σύνολο τους.

Τέλος, και αφού έλαβε τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα πως θα επιληφθεί άμεσα του ζητήματος, η Βουλευτής τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση τονίζοντας την ανάγκη να ενταθούν οι από κοινού ενέργειες για την εξάλειψη των προβλημάτων των Ι.Ε.Κ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png