Στο πανηγύρι της Αγ. Μαρίνας, στην Αίγινα, η βουλευτής, Γεωργία Γεννιά.


Δελτίο Τύπου.
Στο πανηγύρι της Αγ. Μαρίνας, στην Αίγινα, η βουλευτής, Γεωργία Γεννιά Τη βοήθεια της Γεωργίας Γεννιά στην τοπική κοινότητα Μεσαγρού Αιγίνης αλλά και σε ολόκληρο το νησί, εξήραν ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Λεούσης και ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτριος Μούρτζης .Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της βουλευτού Α’ Πειραιώς και Νήσων, στην Αγία Μαρίνα, με αφορμή των εορταστικών εκδηλώσεων που γίνονται κάθε χρόνο, στις 16 Ιουλίου, στη χάρη της μεγαλομάρτυρος, στην ομώνυμη περιοχή του νησιού.

Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων ο κ. Λεούσης καλωσόρισε την κ. Γεννιά, η οποία ήταν προσκεκλημένη και στους φετινούς εορτασμούς, τονίζοντας την καθοριστική συμβολή της στην επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού Μεσαγρού. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον μικρό γραφικό ναό της Αγίας Μαρίνας, την περιφορά της εικόνας και όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, τις οποίες διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Αλώνων και Μεσαγρού "Οινόη".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png