Δήμος Αίγινας. Περίληψη διακήρυξης για ασφάλειες οχημάτων.

Στις 02 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00΄ (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών), θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Χρ. Λαδά 1) ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ασφάλιση των οχημάτων - μηχανημάτων του Δήμου Αίγινας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 27.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χρονικής διάρκειας ενός έτους που αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.
 
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν μεταξύ άλλων απαραίτητων δικαιολογητικών που αναφέρονται στην διακήρυξη και εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ύψους 540,00 € αναγνωρισμένης τράπεζας ή γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
 
Ο ανάδοχος βαρύνεται με τη δαπάνη δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης στον τύπο.
 
Αντίγραφο της διακήρυξης καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας (αρμόδιος υπάλληλος κ. Λορέντζος Αθανάσιος-Τηλ.: 22973-20019) ή από το Γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου (αρμόδιος υπάλληλος κ. Μαργαρώνης Ιωάννης-Τηλ. 22970-22800, 28876) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αντίγραφο της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επιπλέον να το αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.aegina.gr.
 
  Ο Δήμαρχος κ.α.α
 Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
 Νεκτάριος Κουκούλης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png