Δραστηριότητες και πρόσφατες αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας.

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας  σε τακτική και έκτακτες συνεδριάσεις της, που έγιναν στις 9 και 10 Μαρτίου, αποφάσισε:  

Α)  Να υποβάλει προς το Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήσεις για επαναπροσδιορισμό των τελών ύδρευσης και των τελών χρήσης πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων. Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία.

Β) Να  εγκρίνει, ομόφωνα, τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας του εργατοτεχνικού προσωπικού (γάλα) έτους 2011 και τον τρόπο εκτέλεσης της προμήθειας.

Γ) Να εγκρίνει, ομόφωνα, κλείσιμο και εκκαθάριση των  τραπεζικών λογαριασμών, που τηρούσαν στην Εμπορική Τράπεζα (υποκατάστημα Αίγινας) τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, που  καταργήθηκαν και περιέρχονται στην αρμοδιότητα της ΚΕΔΑ.

Επίσης, κανείς ενδιαφερόμενος δεν προσήλθε στον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό,  με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου "Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία για το έτος 2011", ο οποίος και θα επαναληφθεί.

Ο πρόεδρος

Κουκούλης Νεκτάριος
Αντιδήμαρχος  Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png