Ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης για την για την καθυστέρηση της πληρωμής των εργαζομένων στο Δήμο Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ενημερώνουμε  τους μόνιμους εργαζόμενους του Δήμου ότι η πληρωμή τους θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας 6-9/12/11. Αποκλειστικός λόγος η πρωτοφανής καθυστέρηση έκδοσης της υπουργικής απόφασης κατανομής της κρατικής επιχορήγησης Νοεμβρίου, που έγινε στις 2/12/2011 (ΑΔΑ: 456ΤΝ-9Α1), ενώ απαιτούνται και ορισμένες ημέρες για την κατάθεση του ποσού στο Δήμο μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Η επιχορήγηση Νοεμβρίου είναι μειωμένη κατά 15 %. Το Υπουργείο Εσωτερικών αιτιολογεί την περικοπή αυτή "αφενός λόγω μείωσης των εσόδων που αποτελούν πηγή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων και αφ’ ετέρου λόγω της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου, της εργασιακής εφεδρείας και των παρεμβάσεων στο πλαίσιο εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής".

Μετά τo γεγονός αυτό και την κράτηση της συνδρομής υπέρ ΕΣΔΚΝΑ που γίνεται σε όλους του Δήμους της Αττικής, στα ταμεία του Δήμου θα πιστωθεί σημαντικά μικρότερο ποσό από το απαιτούμενο. Δίνοντας προτεραιότητα στους μισθούς του προσωπικού ο Δήμος μας θα καλύψει τη διαφορά με ίδια έσοδα και άλλους τρόπους.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών, Νεκτάριος Κουκούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png