Ορκωμοσία του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Κώστα Γαλάνη.

Δήμος Αίγινας. Πρακτικό Ορκωμοσίας.

Στην Αίγινα σήμερα 14 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00μ, στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (Χρ. Λαδά ενώπιον εμού του Θεοδοσίου Γ. Σακκιώτη Δημάρχου Αίγινας, εμφανίστηκε ο κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος του Γρηγορίου, ο οποίος ανακηρύχθηκε β’ αναπληρωματικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας του συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» που συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές της 07-11-2010 και σήμερα είναι α΄ αναπληρωματικός σύμβουλος (λόγω παραίτησης του Τοπικού Συμβούλου κ. Κάππου Δημήτριου και της μη αποδοχής της ορκωμοσίας της α΄ αναπληρωματικής κα Τζίτζη Αθηνάς) και κλήθηκε με το υπ’ αρ. 16.305/12.11.2012 έγγραφο του Δήμου, κατόπιν της παραιτήσεως του αναδειχθέντος τακτικού μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας του συνδυασμού αυτού κ. Κάππου Δημήτριου του Παναγιώτη, η οποία έγινε αποδεκτή με την υπ’ αρ. 493/29-10-2012 απόφασή μου, και ζήτησε να δώσει τον από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010
προβλεπόμενο όρκο.

Ο προαναφερόμενος αφού έθεσε το δεξί του/της χέρι στο Ιερό Ευαγγέλιο ορκίστηκε ως κατωτέρω: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός/η στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Για πίστωση και βεβαίωση συντάχθηκε το παρόν και υπογράφεται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png