Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήταν τα ακόλουθα: Έγκριση της μελέτης με τίτλο: "Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αίγινας» συνολικού προϋπολογισμού 593.000.00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), που προτείνεται να υποβληθεί ως πρόταση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" (Πρόσκληση IV) στον άξονα προτεραιότητας "Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο: "Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων".

Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α. κ. Μαρμαρινός Σταμάτης Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 196/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την αναπροσαρμογή ή μη των ισχυόντων δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού έτους 2019 (Σχετ. το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΟΙΚ. 41090/11477/16.09.2019 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής). Εισηγητής ο κ. δήμαρχος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png