Οι αποφάσεις της Επιτροπής Κληροδοτημάτων για τα κληροδοτήματα: Ταρσίτσας Θωμαϊδου, Ιουλίας Κάτσα, Ράκειου, Λεονάρδου Λαδά και Π. και Α. Κάππου.


Δημοσιεύθηκαν χθες οι αποφάσεις της Επιτροπής Κληροδοτημάτων του Δήμου, της συνεδρίασης που είχε πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου και αφορούσε μεταξύ άλλων τα κληροδοτήματα: Ταρσίτσας Θωμαϊδου, Ιουλίας Κάτσα, Ράκειου, Λεονάρδου Λαδά και Π. και Α. Κάππου.
 
Η λήψη απόφαση για το κληροδότημα της Ταρσίτσας Θωμαΐδου, σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2019 του κληροδοτήματος. Αφορά στην οικονομική ενίσχυση απόρων κοριτσιών μετά το γάμο τους καταγόμενων από την Αίγινα. Δείτε την απόφαση.
 
Η λήψη απόφασης σχετικά με το κληροδότημα της Ιουλίας Κάτσα για την εκτέλεση του σκοπού έτους 2019 του Κληροδοτήματος. Αφορά στην οικονομική ενίσχυση απόρων κοριτσιών μετά το γάμο τους καταγόμενων από πατέρα και μητέρα Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα. Δείτε την απόφαση.
 
Η λήψη απόφασης για το κληροδότημα Π. και Α. Κάππου σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2019 του κληροδοτήματος. Αφορά στην οικονομική ενίσχυση απόρων κοριτσιών μετά το γάμο τους καταγόμενων από την Αίγινα και που διαμένουν στην Αίγινα. Δείτε την απόφαση.
 
Η λήψη απόφασης για το κληροδότημα Λεονάρδου Λαδά και την εκτέλεση σκοπού του έτους 2019 του κληροδοτήματος. Αφορά στην οικονομική ενίσχυση ενός απόρου κοριτσιού μετά το γάμο του καταγόμενο από την Αίγινα. Δείτε την απόφαση.
 
Η λήψη απόφασης για το κληροδότημα Σπύρου Αλυφαντή (Ράκειο), σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2019 του κληροδοτήματος. Αφορά στην οικονομική ενίσχυση φοιτητών ιατρικής που θα φροντίζουν για την Αίγινα. Δείτε την απόφαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png