Δελτίο Τύπου από την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας για τα προβλήματα της περιοχής.

Γραφείο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Δελτίο Τύπου.
Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας σχετικά με τα θέματα που αφορούν την αποκομιδή των απορριμάτων, την μη αντικατάσταση των λαμπτήρων του Δημοτικού φωτισμού , του κατεστραμμένου σε πολλά σημεία οδοστρώματος ( λακκούβες ) και της μή εξυπηρέτησης με λεωφορεία της γραμμής τα παρακάτω :

- Έχουμε επανειλημμένα απευθυνθεί στον Δήμαρχο και τούς υπεύθυνους καθαριότητας του Δήμου για το θέμα των απορριμμάτων . Η απάντηση που λαμβάνουμε είναι ότι τα αυτοκίνητα της καθαριότητας είναι παροπλισμένα λόγω βλαβών ( πλην ενός ή δύο) και κατόπιν τούτου δεν είναι δυνατή η έγκαιρη αποκομιδή.

- Για το θέμα των λαμπτήρων επίσης έχουμε απευθυνθεί στην Δημοτική Αρχή και στους αρμόδιους της υπηρεσίας και η απάντησή είναι ότι έχει λήξει η σύμβαση με τον ηλεκτρολόγο και αναμένεται νέα σύμβαση για να αρχίσει εν νέου η αντικατάσταση των λαμπτήρων

    Για το θέμα με τις λακκούβες η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχουν τα υλικά για τον σκοπό αυτό

    Όσον αφορά το θέμα της μή εκτέλεσης ή της ελλιπούς εκτέλεσης δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Αίγινας , η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα μη καταβολής παλαιών οφειλών από Περιφέρεια κλπ και κατά συνέπεια δεν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας καυσίμων και ανταλλακτικών για τα λεωφορεία.

Για όλα τα παραπάνω θέματα προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας , παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης και ενημερώνουμε τους κατοίκους της τοπικής μας Κοινότητας.

Ειδικότερα και όσον αφορά την υπόθεση του ΚΤΕΛ , έχει σταλεί ήδη από το Γραφείο προέδρου της Τ. Κοινότητας Πέρδικας έγγραφο στο Υπουργείο Συγκοινωνιών.


ΑΙΓΙΝΑ 22/5/2013
Ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας
Αναστάσιος Αμάφης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png