Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για τα οικόσιτα.

Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις 2/9/13 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη, για τα προβλήματα που αφορούν στην περιοχή Αργοσαρωνικού και στην διαχείριση παρωχημένων αποφάσεων για τα οικόσιτα και για ζητήματα που συνδέονται με κτηνοτροφική εκμετάλλευση.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημ. Κατσικάρης, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδ. Σακκιώτης , ο Δήμαρχος Τροιζηνίας κ. Ιωαν. Σαμπάνης, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παν. Λυράκης, ο Δήμαρχος Αγκιστρίου κ. Ιωαν. Αθανασίου, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρ. Πάλλης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αίγινας κ. Φιλ. Τζίτζης , και κ. Π. Πετρίτης, , Υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιπεριφέρειας, Εκπρόσωποι πολιτών της Αίγινας και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας κ. Νικ. Αλυφαντής,

Επικράτησε η λογική του σεβασμού της υπάρχουσας κατάστασης , η αναγνώριση της προσφοράς του Τουρισμού μέσα και από τον Αγροτικό Τουρισμό με την επιβεβαίωση της ανάγκης υποστήριξης του πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Συμφωνήθηκε ομόφωνα να επιχειρηθεί μέσα από συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων, η αλλαγή Νομοθεσίας με την κατάθεση ΠΡΟΤΑΣΗΣ που θα προκύψει μέσα από την αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης που θα προσβλέπει σε μια ισχυρή ταυτότητα της περιοχής μας, σύμφωνα με τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, με τη γεωγραφική μας θέση, με τους τοπικούς ανθρώπινους και υλικούς πόρους, με την Πολιτιστική και φυσική μας κληρονομιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png