Δύο θέματα για την Αίγινα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 19ης Δεκεμβρίου. Έγκριση προγραμματικής για τον Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας και έγκριση σκοπιμότητας προτάσεως για την αναδιαμόρφωση του Λεουσείου σε Μ.Φ.Η.

47η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).

Θέματα ημερήσιας διάταξης για την Αίγινα.

5.Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας για το έργο «Κατεπείγουσες εργασίες προστασίας Ι. Μητροπόλεως Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας - Πρώτου Ελληνικού Βουλευτηρίου», συνολικού προϋπολογισμού 130.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

19.Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του έργου «Ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση κτιρίου της εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης για τη λειτουργία Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης» προϋπολογισμού 3.078.936,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) στο Π.Ε.Π. Αττικής 2007 - 2013 και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007 για το εν λόγω έργο. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png