"Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους". Διευκρινήσεις για τη διαδικασία και την υποβολή δικαιολογητικών.

Διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία και την υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα "Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους" απέστειλε η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, στο Δήμο Αίγινας. Η διευκρινιστική επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα: Το πρόγραμμα "Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους" απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος και τα οποία αφού προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής τους με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (πχ. ΔΕΗ) μπορούν να καταθέτουν στην Περιφέρεια Αττικής τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω και η Περιφέρεια αναλαμβάνει να επιδοτήσει την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, πληρώνοντας στον πάροχο την πρώτη δόση της ρύθμισης. Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την κάλυψη δαπάνης έως 360 ευρώ ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που έχει διακοπεί.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι κάτοικοι της Αίγινας που επιθυμούν να επιδοτηθούν μέσω του προγράμματος "Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους" θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Ρύθμιση οφειλής με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (π.χ. ΔΕΗ).
2. Αστυνομική ταυτότητα του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
3. Εντολή διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη συγκεκριμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
4. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2014 (για τα εισοδήματα του 2013) του προσώπου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος ή του / της συζύγου του.
Oι κάτοικοι του νησιού μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής. Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημοσθένους 1, Πειραιάς Τ.Κ 185 31.Τηλ. 213 1618524 και 213 1618567.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png