Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων γαι τη Γενική Συνέλευση του "Δικτύου Πόλεων Ι. Καποδίστριας" στην Αίγινα.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Ι. Καποδίστρια, συμμετείχε χθες το απόγευμα στη γενική συνέλευση του «Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας» στο υπερώον του Ι.Ν. Μητροπόλεως Αίγινας.

Ο κ. Χατζηπέρος χαιρέτησε και καλωσόρισε τους Δημάρχους στη συνέλευση και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Υπογράμμισε ότι το έργο τους είναι σπουδαίο και τους ενεχείρισε την επιστολή του με την οποία προτείνει, στην επικείμενη διεύρυνση του «Δικτύου» των Δήμων Ι. Καποδίστριας, να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι Πόρου και Τροιζήνας-Μεθάνων.

Στους ανωτέρω Δήμους ο Πρώτος Κυβερνήτης Ι. Καποδίστριας είχε σημαντικές δράσεις, όπως μεταξύ άλλων η δημιουργία του πρώτου Ναυστάθμου του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους και του πρώτου Δημοτικού Σχολείου στον Πόρο. Στην δε Τροιζηνία  η δημιουργία του πρώτου Τακτικού Στρατού στην Τακτικούπολη. Πάνω απ’ όλα όμως η εκλογή του Ι. Καποδίστρια ως Πρώτου Κυβερνήτη του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους αποτέλεσε απόφαση της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png