Η Περιφέρεια Αττικής για το τραγικό δυστύχημα της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Η Περιφέρεια Αττικής για το τραγικό δυστύχημα της Αίγινας.

Κατήγγειλε τη σύμβαση με τον γιατρό που ανανέωσε "εξ αποστάσεως" την άδεια οδήγησης του χειριστή του ταχύπλοου

Η Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τα δημοσιεύματα εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ’ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Λυκουρέζος του Παναγιώτη, ο οποίος ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.

Πρώτον, κατήγγειλε τη σύμβαση με τον ιατρό Μάρκο Αντωνίου, πνευμονολόγο –φυματιολόγο, μετά από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.

Δεύτερον, προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης την οποία ο Θ. Λυκουρέζος είχε λάβει το Μάρτιο του 2014,  και Τρίτον, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png