Επίσκεψη στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Νήσων Αττικής Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στην Αίγινα, όπου συζητήθηκε το θέμα της έναρξης των μελετών για την αποκατάσταση των κτιρίων και υποδομών του ΕΚΠΑΖ, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής μηχανικό των μελετητών.

Συναντήθηκε με την υπεύθυνη του ΕΚΠΑΖ κα Δέσποινα Χατζηνικολάου, περιήλθε τους χώρους όπου περιθάλπονται πλέον των 2.000 αγρίων τραυματισμένων πτηνών  και ζώων της ελληνικής πανίδας και έδωσε εντολές στους υπευθύνους να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Πολεοδομίας για τη μη χρησιμοποίηση των επικινδύνων χώρων και κτιρίων.

Επίσης είπε ότι η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και υγιεινή, γι αυτό θα υπάρξει μέριμνα για την έναρξη των εργασιών από τους χώρους προετοιμασίας και παρασκευής της τροφής των πτηνών, καθόσον υπάρχει σχετική έκθεση ακαταλληλότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png