Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Παραχώρηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου στο Δήμο Αίγινας.Δελτίο Τύπου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος  παρέδωσε σήμερα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφέρειας Αττικής, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 6314, μάρκας SUZUKI IGNIS 1328 cc, στο Δήμαρχο Αίγινας κ. Μούρτζη για την κάλυψη των υπηρεσιακών ανάγκων του Δήμου.

Αυτό αποτελεί μια απόδειξη του ενδιαφέροντος και της φροντίδας της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Π.Ε. Νήσων για τα νησιά και την Τροιζηνία.

Το οικονομικά προβλήματα των νησιωτικών Δήμων είναι ιδιαίτερα οξυμένο και για έναν επιπλέον λόγο που είναι η προμήθεια νερού και η διαχείριση των υδάτινων πόρων. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τους δημιουργούν οικονομική ασφυξία.

Η Περιφέρεια Αττικής φροντίζει τα νησιά της και ιδιαίτερα τους νησιωτικούς Δήμους και την Τροιζηνία οι οποίοι έχουν ανάγκη στήριξης και αντιμετωπίζουν προβλήματα ικανοποιώντας τα  στο μέτρο του δυνατού τα δίκαια αιτήματά τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png