Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Μανώλη Λεούση για τις εργασίες στο Νηπιαγωγείο και το πρώην Δημοτικό Σχολείο Αλώνων.

Μετά το πέρας των εργασιών που έγιναν σταδιακά στο νηπιαγωγείο και στο πρώην Δημ.Σχολείο Αλώνων, θα ήθελα να αναφέρω και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες από τη διοίκηση του Δήμου Αίγινας, μέλη της Δ.Κ. Μεσαγρού,το σύλλογο Οινόη,τους κατοίκους και γονείς της περιοχής μας.

Ξεκινώντας λοιπόν από ένα επικίνδυνο νηπιαγωγείο απομακρύνθηκαν ακατάλληλα παιχνίδια και πεύκα τα οποία θα μπορούσαν να γκρεμίσουν τη στέγη του. Επισκευάστηκε η στέγη του πρώην Δ.Σχολείου, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οι τουαλέτες,τα υδραυλικά,έγιναν βαψίματα καθαρίστηκε η αυλή και τοποθετήθηκε τάπητας.

Στις αίθουσες και στο προαύλιο γίνονται σχεδόν καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια διάφορες δραστηριότητες που συμμετέχουν κάτοικοι της Δ.Κ. Μεσαγρού και ιδιαίτερα πολλά παιδιά.

Ευχαριστώ λοιπόν για τη συνεργασία τους Αντιδημάρχους κ. Κ. Γεννίτσαρη, κ. Α. Μούρτζη, κ. Γ. Σκαλτσιώτη, κ. Σ. Μαρμαρινό, κ. Κ. Μάτζιο και όσους βοήθησαν αυτή τη προσπάθειά μας. Επίσης τον κύριο Νίκο Οικονόμου, πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας.

Οι αίθουσες πλέον είναι ασφαλείς για όλους.

Πρόεδρος Δ.Κ. Μεσαγρού
Λεούσης Μανώλης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png