Περιφέρεια Αττικής. Δελτίο Τύπου. Συντήρηση και αποκατάσταση 30 δρόμων στον Δήμο Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Συντήρηση και αποκατάσταση 30 δρόμων στον Δήμο Αίγινας.
Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Νήσου Αίγινας», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης.
Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, είναι η ασφάλεια των πολιτών με παρεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση 30 ασφαλτοστρωμένων δρόμων του Δήμου Αίγινας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τμήματα οδών των Δημοτικών Κοινοτήτων Αίγινας, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Το έργο περιλαμβάνει επαναδιάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα, διαγράμμιση οδών, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης (όπου απαιτείται) καθώς και μικρή ποσότητα μεταλλικών στηθαίων.
Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου καθώς και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png