Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου για την ενημερωτική ημερίδα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 Νήσων Αττικής.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος, Επίτιμος Πρόεδρος του Δικτύου συνεργασίας Δήμων της ΠΕ Νήσων Αττικής, προκειμένου να παραβρεθεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 Νήσων Αττικής.

Στην ημερίδα συμμετείχε ο Δήμαρχος Αίγινας και Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων της ΠΕ Νήσων Αττικής κ. Δημήτριος Μούρτζης, ο Δήμαρχος Κυθήρων και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος CLLD 2014-2020 κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο Γενικός Δ/ντης της διαδημοτικής αναπτυξιακής εταιρείας ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ κ. Μαρίνος Μπερέτσος, ο Δήμαρχος Πόρου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων άλλων συλλογικών οργάνων της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων αφού μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας, λόγω της Τεχνικής και Διαχειριστικής επάρκειας, με την αναπτυξιακή ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ για την αξιοποίηση των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερα, όσον αφορά στην πρωτογενή παραγωγή, την ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού, καθότι το τουριστικό προϊόν αποτελεί «συγκριτικό πλεονέκτημα» για τα Νησιά της Αττικής και την Τροιζηνία. Τόνισε δε την προσπάθεια που καταβάλλεται εκ μέρους της Περιφέρειας για την καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων αξιοποιώντας δυναμικά της στοιχεία και ήδη υπάρχουσες καλές πρακτικές.

Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το υπό κατασκευή Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας προκειμένου να διαπιστώσει ότι η πρόοδος των εργασιών του έργου βαίνει με βραδείς ρυθμούς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png