Συνάντηση Παναγιώτη Χατζηπέρου με το Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, για τις ελλείψεις των Αστυνομικών Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση εφ όλης της ύλης είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο κο Παππά Κωνσταντίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει της θερινής περιόδου, όπου ο πληθυσμός, των νησιών και της Τροιζηνίας, πολλαπλασιάζεται και οι απαιτήσεις Αστυνόμευσης αυξάνονται ραγδαία. Για το λόγο αυτό, απαιτείται η ενίσχυση των Α/Τ σε προσωπικό και μέσα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέθεσε αναλυτικά στον Ταξίαρχο τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε Αστυνομικό Τμήμα χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Επίσης, τον ενημέρωσε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της ΠΕ Νήσων κατά την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων τους. Του μετέφερε πλήθος καθημερινών αιτημάτων πολιτών των οποίων είναι αποδέκτης.  
Τέλος, του παρέδωσε ενημερωμένη κατάσταση με τις ελλείψεις σε προσωπικό, οχήματα κλπ, για όλα τα Αστυνομικά Τμήματα που βρίσκονται στην αρμοδιότητα της ΠΕ Νήσων Αττικής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png