Επίσκεψη του Διοικητή Πυροσβεστικής Πειραιά στον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.

Δελτίο Τύπου.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο επισκέφθηκε σήμερα ο Ταξίαρχος Ιωάννης Σταμούλης συνοδευόμενος από επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά και Νήσων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας  και της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε.

Αναφέρθηκαν  στα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής τα οποία πρέπει να έχουν το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα για την άμεση επέμβαση στα συμβάντα, καθότι οι αποστάσεις και η κακή ακτοπλοϊκή σύνδεση αποτελούν αρνητικούς παράγοντες.

Εκτενώς δε συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Σαλαμίνας, της Αίγινας και του Αγκιστρίου όσον αφορά στην αντιπυρική τους προστασία αφού ο πληθυσμός τους πολλαπλασιάζεται κατά τους θερινούς μήνες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις των νησιών ελπίζουν στην ευαισθητοποίηση και συνεργασία όλων, ώστε να καταφέρουν να περιορίσουν στο μέγιστο δυνατό την πρόκληση πυρκαγιών, που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές, μειώνουν τον φυσικό πλούτο του τόπου μας και κοστίζουν στην εθνική οικονομία. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι που διαθέτουν κήπους και αγροκτήματα πρέπει να προβούν άμεσα, για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει, στην κατάλληλη αποξήλωση και αποψίλωση προκειμένου να μειώσουν τις πιθανότητες πυρκαγιάς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png