Ο κύριος Σωτήρης Μαλτέζος νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος. .

Με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκλογή προέδρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τέσσερα από τα πέντε μέλη του συμβουλίου. Το συμβούλιο συγκλήθηκε λόγω της παραίτησης του προέδρου κυρίου Βασίλη Καλαμάκη, παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. Την Τρίτη ο πρώτος επιλαχών από το δημοτικό συνδυασμό "Αίγινα Όλοι Μαζί", κύριος Σωτήρης Μαλτέζος, ορκίστηκε ως τοπικός σύμβουλος.


Σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε φανερή ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου. Τα τέσσερα παρόντα μέλη ανέδειξαν νέο πρόεδρο τον κύριο Σωτήρη Μαλτέζο. Τη συνεδρίαση παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος κύριος Βασίλης Καλαμάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος "για την άψογη συνεργασία τους, πλην όμως όχι του Δήμου", όπως είπε χαρακτηριστικά. Στις δηλώσεις του, μετά την εκλογή του, στο Aegina Portal ο κύριος Μαλτέζος είπε ανάμεσα σε άλλα: "Είναι μία προσπάθεια που θα την κάνω με όλη μου την ψυχή και όλη μου την αγάπη που έχω στον τόπο που γεννήθηκα". Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κύριο Βασίλη Καλαμάκη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μαλτέζου στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png