Η γνωμοδότηση της μελέτης για τις ιχθυοκαλλιέργειες στην Αίγινα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 15ης Μαΐου 2012.

Ένα σημαντικό ζήτημα για την Αίγινα, αυτό των ιχθυοκαλλιεργειών, περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 15 Μαΐου:

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιων ψαριών νέων μεσογειακών ειδών θαλάσσιας, της εταιρείας «Mediterranean Fish Farming L.T.D.», έκτασης 10 στρεμμάτων και ετήσιας δυναμικότητας 120 τόνων στη θέση Λιγέα του Δήμου Αίγινας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς & Νήσων της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς).

Τέλος στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και η μελέτη για την τοποθέτηση σταθμού στην Αίγινα για τη μετάδοση σήματος ψηφιακής τηλεόρασης:

10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το σταθμό βάσης Επίγειας Ψηφιακής Τηλεοπτικής Εκπομπής της εταιρείας FORTHNET MEDIA HOLDINGS S.A. με κωδικό θέσης «FMH ΑΙΓΙΝΑ 002» επί εδάφους, σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Α.Ε., οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή «Γουβάκια Λαζαρήδων του Δήμου Αίγινας. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png