Μετατίθεται η ημερομηνία της αποσφράγισης των προσφορών για το έργο του Λεουσείου, λόγω εργασιών στο ΕΣΗΔΗΣ.


Λόγω μίας προγραμματισμένης εργασίας αναβάθμισης του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ - Δημόσια Έργα, που θα διαρκέσει από τις από την Παρασκευή 12/06/2020 μέχρι την Δευτέρα 22/06/2020, μετατίθεται η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ανακαίνιση - αναδιαρρύθμιση του Λεουσείου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Την απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, στην συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση ως νέα ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίστηκε η Τρίτη 30/06/2020 και ώρα 10:30 π.μ.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες αλλαγές στις ημερομηνίες έχουν γίνει σε όλα τα δημόσια έργα, που η διαδικασία του διαγωνισμού συνέπεσε στην παραπάνω περίοδο, κατά την οποία το ΕΣΗΔΗΣ δεν θα λειτουργεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png